Qui som?

L'Esplai A-munt va fundar-se l'any 2016 per un grup de joves amb la intenció de dinamitzar el barri de Gràcia i d'oferir una alternativa basada en l'educació en el lleure pels infants. Ets del barri i tens entre 5 i 14 anys? No ho dubtis, som el teu esplai ;)

El nostre ideari

Esperit crític

Fomentar la capacitat de l’infant de prendre decisions de manera autònoma i així desenvolupar-se lliurement.

Respecte

Actitud positiva que consisteix en la comprensió i el reconeixement dels valors dels altres. Els infants aprendran a escoltar i valorar les opinions i decisions tant dels monitors com dels seus companys.

Perspectiva laica

Punt de vista basat en el respecte i la coneixença de les diferents creences i religions, així com en la seva elecció lliure.

Convivència

Conèixer la realitat sociocultural de la ciutat i aprendre a respectar les diferències.

Cultura

Fer conèixer la cultura autòctona de Catalunya als infants, a la vegada que aprenen a interactuar amb l’entorn i el teixit social del barri.

Inclusió

Educació orientada al desenvolupament d’un infant en els mateixos valors, sense que les seves diferències i peculiaritats el determinin.

Ecologisme

Donar a conèixer la necessitat de respectar i protegir el medi ambient i aprendre com es pot actuar de manera sostenible.

Feminisme

Aprendre a reconèixer les desigualtats per motiu de gènere que trobem a la vida quotidiana i com esborrar les actituds que fomenten l’opressió per aquest motiu.

Projecte educatiu

PEC - WEB.pdf